NohidingPublish

En shoppaholic till Charlestondansös

Kategori: Recensioner

Det kan verka vara en lång väg från en shoppaholics bekännelse till en charleston dansande flicka. Sanningen är att de ligger närmre varandra än man kan tro. Med samma litterära glädje och humor som läsaren möts av i En Shoppaholics Bekännelser tar Sophie Kinsella sig an en ny historia i “Flickan från tjugotalet”.
 
Denna gång handlar det inte om någon med svagheter för fina kläder och shopping utan om en ung dam, Lara, med personliga problem både med pojkvännen och jobbet. TIll råga på allt ser sin gammelmosterspöke, Sadie. Men detta spöke är allt annat än en snäll gammal dam utan en bossig ung flicka i tjugoårsåldern ifrån 20-talet som har gett sig f*n på att få sin vilja fram, vad det än kostar Laras personliga liv.
 
"Du kan se mig!"
Jag skakar hastigt på huvudet. 
"Nej, det kan jag inte"
"Och du hör mig!" 
"Nej, det gör jag inte"
 
Till en början är Lara mottvilligt inställd till sin gammelmoster, men med tiden inser hon att händer roliga och spännande saker när gammelmostern är med och kanske är den spänningen just vad hon behöver i sitt liv för att reda ut det kaos hon befinner sig i med ännu mera kaos.
 
På ett spännande och humoristiskt vis skildrar Sophie Kinsella Lara och Sadies liv och när boken till sist tagit slut, lämnar boken läsaren med en känsla av att vilja läsa med om dessa fantastiska personer och deras levnadsöden.
 
 
Betyg: 8/10
 

 
                                                                                                                                     

                                                                                                                                     Nohiding Publish 

                                                                                                                                       - Emelie Kempe

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: